FrP sikrer kutt i bompenger

FrP har i mange tiår kjempet mot bompenger. En del bompengetilhengere er plutselig «skuffet» over at FrP ikke fikk flertall ved valget for å fjerne bompengene. Slik er demokratiet.

FrP fikk 16,3 prosent ved valget, og 83,7 prosent av innbyggerne stemte på partier som er for enda mer bompenger. Derfor er det likevel grunn til å glede seg for en bompengemotstander, for FrP har oppnådd veldig mye, tatt i betraktning at FrP er eneste parti som kjemper for å fjerne bompengene.

Over mange år har bompenger blitt en stadig større del av veifinansieringen. Med FrP i regjering ser vi nå at trenden vil snu. FrP har fått flertall for at det skal satses enda mer på vei, bompengeandelen skal ned ved å øke de statlige bevilgningene, vi skal kutte lånerenten ved å bruke statlige garantier og det skal kuttes i administrasjonskostnadene. Dette vil spare bilistene for milliarder av kroner til bompenger. Det gleder jeg meg over.

Jeg konstaterer at aviser og TV knapt nevner noe av dette, men tiden vil vise FrPs gjennomslag. Men selv et handlekraftig parti som FrP trenger mer enn noen uker i regjering før resultatene blir synlige.

Jeg er nå valgt inn som fast medlem i den viktige Transportkomiteen på Stortinget, og sammen med vår nye samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, så er jeg overbevist om at vi skal gjøre en god jobb som bilistene vil sette pris på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s