Gode nyheter for pensjonister!

FrP i regjering øker nå grunnpensjonen til gifte og samboende pensjonister til 90 prosent av grunnbeløpet – mot 85 prosent i dag. 8000 kr per år per ektepar i økt pensjon fremover, til glede for hele 40 827 pensjonister bare i Rogaland.

Forskjellen i grunnpensjon mellom gifte/samboende og enslige har fremstått som urettmessig stor, og dette er en sak som engasjerer mange pensjonister. FrP er eneste parti som kjemper mot denne urettferdige ordningen. I 2003 fikk vi i budsjettforhandlinger med daværende regjering redusert den fra 25 % til 15 %, og i regjeringsforhandlingene i september 2013 klarte vi å få gjennomslag for reduksjon fra 15 til 10 %.

En etterlengtet seier, til stor glede for norske pensjonister. Dette er kanskje den enkeltsaken jeg har blitt spurt oftest om av folk i de 2 årene vi har vært i regjering, og jeg er svært glad for at vi nå leverer, og ser frem til at dette blir gjeldende fra 1.sept 2016. Vårt mål er fortsatt å fjerne den helt, men da vi er eneste parti som er i mot denne urettferdige ordningen, er vi avhengig av at dere som er enig med oss også støtter oss i valg.  

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s