Fagbrev på jobb

Nå innføres fagbrev på jobb som en fast ordning. Det er en viktig anerkjennelse av praktisk arbeidserfaring, som vi i Frp lenge har kjempet for.

Fremtidig velstand og verdiskaping avhenger av at vi får flere til å stå lenger i jobb. Vi ser nå at stadige endringer i arbeidslivet gjør at arbeidsstokken trenger faglig påfyll raskere enn tidligere. Derfor gjør vi det lettere å ta utdanning og være i jobb samtidig. Her er fagbrev på jobb et godt og praktisk virkemiddel. Med gode etterutdannelsesmuligheter kan mange tilegne seg ny kunnskap, eller tilpasse kunnskapen sin til nye arbeidsområder.

Vi vet at det i dag er mange som står som ufaglærte i yrker de både mestrer og trives i. Nå blir det enklere for dem å ta de fag- og svennebrevene de allerede nesten er kvalifisert for. Dette er både en anerkjennelse av praktisk arbeidserfaring, og et tiltak som vil gjøre det enklere å ta ytterligere etter- og videreutdanning som fagarbeider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s